Font Mărit
Alb - Negru
Cursor vizibil

A fost inaugurată placa comemorativă în memoria regretatului medic obstetrician-ginecolog Mihai Strătilă

17/06/2022
A fost inaugurată placa comemorativă în memoria regretatului medic obstetrician-ginecolog Mihai Strătilă

În incinta Centrului Sănătatea Reproducerii și Genetică Medicală din cadrul Institutului Mamei și Copilului a fost dezvelită placa comemorativă în memoria medicului obstetrician-ginecolog Mihai Strătilă. Ministrul Sănătății a participat la inaugurare alături de colegii reputatului doctor.

„Domnul Strătilă a fost un om de o cumsecădenie rară, l-am cunoscut și am avut fericita ocazie să muncesc împreună cu dumnealui în diferite comisii ale Ministerului Sănătății. Vreau să transmit familiei dumnealui condoleanțe încă o dată, este o durere care nu se vindecă. COVID-19 ne-a furat foarte mulți colegi, este o mare pierdere nu doar pentru familiile lor, dar și pentru sistemul de sănătate. Consider că este de datoria noastră să păstrăm vie memoria colegilor noștri”, a spus ministrul Sănătății, Ala Nemerenco.  

Ilustrul medic obstetrician-ginecolog, fost șef al Centrului Sănătatea Reproducerii și Genetică Medicală din cadrul IMC, a dedicat peste 45 de ani sistemului de sănătate, contribuind la dezvoltarea domeniului sănătății reproducerii şi geneticii medicale în Republica Moldova.

Spread the love